Aihearkisto: Kumppanit

Lapin Lennosto mukana tapahtumassa

VN-11 Jyrki LaukkanenTulemme näkemään ensimmäistä kertaa Sodankylän ilmatilassa Lapin Lennoston Hornet hävittäjän lento-ominaisuuksien esittelyn ja alkeiskoulukone Vinkan esittelylennon.
Edellisestä Lennoston vierailusta yleisötilaisuudessa Sodankylässä on kulunut kaksi vuosikymmentä.

Lapin Lennosto osallistuu muutoinkin näyttävästi tapahtumaan tuomalla maanäyttelyyn mm. Valmet L-70 Vinka alkeiskoulukoneen, Lennoston esittelyteltan ja simulaattorin.

Ainutlaatuinen mahdollisuus tandemhyppyyn Sodankylässä

Kemin Laskuvarjokerho tarjoaa mahdollisuuden halukkaille suorittaa tandemhypyn laskuvarjolla Sodankylässä 6.6.2015. Mikäli löytyy 4 varmaa tandemhyppääjää (maksu ennakkon 320 €/ hlö).

Upea lahja esim. polttareihin, syntymäpäivään, lahjaksi tai elämykseksi itselle.

Ikäraja (15 v, alle 18 v holhoojan kirjallisella suostumuksella) ja normaali terveys.

Lisätietoa tandem hyppäämisestä ja mieltä askarruttavista seikoista voi kysellä ennakkoon tandemhyppymestarilta: Janne Yliriesto, puh. 040 590 6069.

Multikopterit – ilmakuvauksen uusinta kehitystä

Ilmakuvauksen uusinta kehitystä edustavat kamera-alustoina toimivat multikopterit. Näillä voidaan tallentaa lintuperspektiivistä maisemaa ja kohteita varsin vaivattomasti pysäköimällä ”multikopteri” haluttuun paikkaan taivaalla. Se on myös mahdollista ohjelmoida ennakolta lentämään haluttu reitti ja palaamaan kotiin automaattisesti.

Tämä erittäin nopeasti kasvava RC –harrastus viehättää monella lailla vaivattomuudellaan ja myös viimeisintä tekniikkaa sisältävällä stabilointi ja ohjelmointiominaisuuksillaan.

Starlapland tulossa mukaan Arctic Airshow Sodankylä tapahtumaan.