Mukana tapahtumassa

Ilmailu on monipuolisuudessaan vertaansa vailla oleva harrastus- ja ammatillisia mahdollisuuksia tarjoava ala. Tekninen kehitys ja uudet innovaatiot ovat tuoneet mukanaan ilmailuun viime vuosina toinen toistaan hienompia lentolaitteita sekä niiden käyttöön liittyviä teknisiä sovelluksia.

Tule mukaan tapahtumaan ja tutustu paikan päällä ilma- aluksiin varusteineen sekä mm. huoltotoimintaan. Ilmailu ammattina on vahvasti esillä ja voit paikan päällä keskustella ammattilaisten kanssa.

Tapahtumassa on mukana ilmailualan toimijoita ilmailun eri aloilta. Voit tutustua ilmailuun harrasteena ja ammattina sekä ilma-aluksiin lähietäisyydeltä ilmailijoiden opastamana. Tapahtumaan odotetaan vierailulle myös suomalaisen lentokone rakennuksen edustajia.

Atol Avion Oy – lentäen ATOL koneella. Yritys on amfibio-lentokoneisiin, tuotekehitykseen sekä prototyyppeihin profiloitunut yritys Rovaniemeltä.

Fly Nano Oy tuo tapahtumaan suomalaisen ennakkoluulottoman suunnittelun terveiset kevyen sähkökäyttöisen FlyNano vesikoneen tilanteesta. Kyseessä on diplomi-insinööri Aki Suokkaan suunnittelema lentolaite, jonka erikoisuuksia ovat mm. innovatiivinen suunnittelu sekä keveys ja sähkökäyttöisyys.

Mukana tapahtumassa tulee olemaan mm. seuraavia yrityksiä ja yhteisöjä:

Listaa täydennetään jatkuvasti osallistujien varmistuttua.